skip to Main Content

Dan wordt het tijd dat je weet over Mobiel Internet Nieuws. De naam zegt het eigenlijk al. Nieuws omtrent mobiel internet. Maar dit zegt ons niet alles over het bedrijf en de website. Mobiel internet nieuws is een bedrijf dat de focus legt op ontwikkelingen en trends in het vakgebied van mobiel internet. De innovatieve wereld waarin we leven drukt ons om mee te gaan met de veranderingen die keer op keer plaats vinden. Het is dan ook niet altijd makkelijk om dit steeds in de gaten te houden, vooral in het dagelijks leven van de mens. Wij als mensen hebben het soms heel erg druk met werk, sociaal leven, familie leven en al. Men heeft niet altijd de tijd om te weten wat momenteel in is of wat nieuw is. Soms wet men niet eens waar te kijken of zoeken naar de mogelijke innovaties, veranderingen, ontwikkelingen op het gebied van mobiel internet. En dat is helemaal te begrijpen. Mobiel internet nieuws wilt het makkelijk maken en alle informatie omtrent de smart telefoons en internet op een platform te verzamelen en beschikbaar te stellen. Dat is wat wij doen. Het verstrekken van informatie.

Hoe betrouwbaar zal de informatie zijn en van waar de informatie wordt gehaald zijn vragen die in je op kunnen komen. De informatie halen wij van verschillende kanalen. Het kan in de vorm van een tip zijn, maar het kan ook zijn dat de persoon wie het product of dienst lanceert het ook doorgeeft. Wij zorgen ervoor in het center te zijn van de wereld van smart telefoons en mobiel internet om informatie te vergaren van wat de mogelijke ontwikkelingen zijn geweest. Achter de schermen zit een team vakkundige mensen die weet heeft hierover. Aan de andere kant worden er mensen fysiek zowel virtueel in het veld gezet om de ontwikkelingen te traceren. Als we het hebben over fysiek, dan zijn het evenementen of lanceer feestjes, waarbij informatie vertrekt wordt omtrent hetgeen gelanceerd wordt. Dit zijn onze informatie bronnen. Verder wordt niet zomaar iets op de website geplaatst. Voor elk stuk informatie dat wij aan jou delen wordt onderzoek gedaan naar juistheid van de informatie. Dit is ook de procedure dat wordt gehanteerd indien wij een bericht of tip van iemand krijgen omtrent de ontwikkelingen.

Als bedrijf willen wij met de informatie op de website zo min als mogelijk fouten vermijden. Alle teksten worden dus voor zij op de website geplaats worden nagelezen. Hierbij wordt een spelcheck gedaan en proberen wij moeilijke woorden te vermijden. Wij willen ook niet hebben de informatie onduidelijk overkomt. De website is er om informatie te verschaffen en dit in de meest verstaanbare en begrijpelijke woorden of termen. Eenieder die de website bezoekt moet de informatie kunnen begrijpen. Indien goedkeuring is gegeven  dat de tekst geplaats mag worden wordt dit dan uiteindelijk op de website geplaatst.

Dat is in het kort omschreven wat wij doen en wat de kernwaarden zijn.

Back To Top