T-Mobile wijzigt mobiele abonnementen

Gepubliceerd op: 29-11-2010

Vanaf 13 december verhoogt T-Mobile de snelheden van de data-abonnementen Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De prijzen van deze data-abonnementen blijven hetzelfde.

De maximale downloadsnelheid voor de drie laptop-abonnementen wordt verdubbeld. Dat betekent dat vanaf 13 december gebruikers van deze laptop-bundels respectievelijk van de volgende maximale downloadsnelheden kunnen profiteren: 3.6 Mb/s (Laptop Economy), 7.2 Mb/s (Laptop Business), en 14.4 Mb/s (Laptop Executive). Voor Laptop Economy wordt daarnaast ook de uploadsnelheid verdubbeld. Bestaande klanten die gebruik willen maken van deze nieuwe maximale snelheden hoeven niets te doen, vanaf 13 december maken zij hier automatisch gebruik van.

iPlan (iPhone)-abonnementen voor alle smartphones

Naast verhoging van de snelheid van mobiel internet voor de laptop laat T-Mobile weten dat de "iPlan"-abonnementen, die meer dan twee jaar alleen beschikbaar waren voor de iPhone, vanaf 6 december ook te verkrijgen zijn in combinatie met ieder ander willekeurig toestel. T-Mobile zegt hierover: "Het iPlan abonnement biedt de klant de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van mobiel internet. Met het iPlan abonnement betalen klanten per seconde met een minimum van één minuut."


Tags:
tag t-mobilet-mobile


Bron: PortableGear

Tags